Adauga in cos

Magazinul nostru online este foarte simplu de folosit. Adaugati produsele in cos apoi urmariti instrunctinile de pe ecran pentru a fi directat spre finalizarea cumparaturilor sau continuati cumparaturile

Dand click pe Cos! veti pute vizualiza produsele adugate in cosul de produse pentru a revizui comanda inainte de finalizarea ei.

Daca toate produsele sunt conforme cu ce doriti sa cumparati puteti finaliza comanda apasand finalizare. Veti fi directionat catre formularul de comanda. Urmariti optiunile de pe ecran pentru a completa corect acest formular. In cazul in care datele dumneavoastra nu sunt conforme cu realitatea este posibil ca produsele comandate sa nu ajunga la desitinatia dorita.

Formular de comanda 

1) Optiuni

Aveti 2 optiuni:

a) Daca sunteti client nou sa finalizati comanda ca vizitator ocazional sau sa va inregistrati in contul nostru pentru a finaliza mult mai usor comenzile data viitoare cand accesati site-ul nostru.

b) Daca aveti cont la noi sa va autentificati in site pentru a putea finaliza comanda cu adresa pe care ati furnizat-o data trecuta cand ati facut comanda.

2) Date de facturare

Furnizati datele necesare pentru livrare si facturare. Daca adresa de facturare este aceeasi cu adresa de livrare, va rugam sa bifati casuta " Adresa de livrare este aceeasi cu adresa de facturare" . Veti putea sari de pasul 3. Daca nu adresele nu coincid atunci veti putea completa adresa de livrare separat la pasul 3.

3) Adresa de livrare. 

Completati adresa unde vreti sa fie livrate produsele.

4) Metode de livrare

Va rugam sa alegeti din metodele de livrare. Acestea se pot schimba pe parcurs.

5) Metode de plata

Alegeti din metodele afisate cum vreti sa achitati pentru produsele comandate. Va rugam sa notati ca plata la livrare este disponibila. Plata cu cardul sau prin  PayPal este optionala daca se alege plata cash la livrare. Puteti adauga detalii suplimentare referitoare la livrare, amplasare, in campul "Adaugati comentarii ( detalii utile bine de stiut)".

6) Confirmare Comanda

Va rugam sa revizuiti inca odata comnda facuta. Pentru a trimite comanda va rugam apasati butonul "Confirmati Comanda"